ABBYY Recognition Server

ABBYY Recognition Server е мощен и същевременно лесен за употреба софтуер, който помага на организациите да създадат ефективни процеси на конвертиране на хартиени документи до searchable и re-usableелектронни файлове.

Проектиран за обработка на средни, до големи количества документи, ABBYY Recognition Server може да се използва както като самостоятелен софтуер, така и като част от вече внедрена система за управление на документооборот.

Грижи се за целия процес по обработка на документи

ABBYY Recognition Server покрива всички стъпки, през които преминава обработката на хартиени документи, от сканирането им, до тяхното индексиране и експортиране в архиви и системи за управление на съдържание.

Бърза инсталация и лесно използване

ABBYY Recognition Server има интуитивен интерфейс, за използването на който не е необходима предварителна подготовка.

Проектиран за да обработва големи количества документи

ABBYY Recognition Server е известен с неговата скалируемост. Софтуерът може да използва ресурсите на компютърни процесори с няколко ядра, и на няколко сървъра. Няма ограничение на количеството документи, които той може да обработи.

Съвместим с различни модели скенери и ECM системи

ABBYY Recognition Server ще снабди вашите сканиращи устройства и периферен софтуер с мощна функционалност за разпознаване на документи.

Готови изградени връзки с Microsoft и Google Enterprise Search

ABBYY Recognition Server автоматично осъществява свързва с бизнес системи като Microsoft® Office SharePoint® Server, Windows® Search и Google Search Appliance™, давайки възможност на потребителите да търсят сканираните през него документи чрез тези системи.

Технологията на ABBYY

ABBYY Recognition Server включва добре известния ABBYY OCR engine, който осигурява безпрецедентна прецизност за всякакви видове документи. Той поддържа латиница, кирилица и други системи за писане, включително китайска, японска, корейска, еврейска тайландска и виетнамска.

Антиподес е официален технологичен дистрибутор на вертикалните решения на ABBYY за територията на Република България
Повече информация за продукта, можете да намерите на официалния уебсайт на ABBYY

 Abbyy Recognition server се състои от 8 ключови компонента - Server Manager, Scanning Station, Processing Station,Verification Station, Indexing Station, Remote Administration Console, COM-based API, and Web Service.